OVER
OMICT

OnderwijsMetICT.nl is een netwerkorganisatie die een brug slaat tussen ICT en Onderwijs.

Wij doen dit door als makelaar in deze markt te gaan staan. We gaan tussen de aanbieder en afnemer in staan. Daarbij wordt de afnemer (een onderwijsinstelling) geholpen bij de vertaling van onderwijsdoelen naar ICT-middelen. Als organisatie adviseren wij de aanbieder zijn product of dienst zo goed mogelijk bij de onderwijskundige behoeften aan te laten sluiten.

PARTNERS

 

OnderwijsMetICT.nl is een dienst van Dieter.nl en werkt volgens de principes van een netwerkorganisatie. Dat wil zeggen dat wij samenwerken met verschillende partners. Dit doen we om de continuïteit aan onze opdrachtgevers te garanderen en een breed scholingsaanbod te kunnen bieden. Daarnaast is het inspirerend om met mensen uit aanpalende branches creatieve dialogen aan te gaan. Dit laatste levert voor onze opdrachtgevers vaak een nieuwe kijk op bestaande processen en structuren op.

Olaf de Groot

Van ‘ICT beleid’ tot ‘praktisch aan de slag in de klas’. Olaf de Groot is een prof die je graag terug ziet komen op je school.

ECDJ

Voor effectieve websites, heb je minder nodig dan je denkt.

De Rekenwinkel

Bijna alle ICT-middelen kunt u bij ons bestellen. Met service en ervaring helpen wij u verder met het mediarijke onderwijs.

Montem

Onderwijsadvies – Van waarnemen naar waarmaken.

Edu Motion

edu-motion biedt hulp bij vragen en vervolgstappen om het ICT-beleid te implementeren in uw schoolorganisatie.

CSA

Scholing & Advies voor onderwijs met ICT

BYOR

Om kinderen beter te laten begrijpen hoe deze technologie om hun heen werkt is de BYOR-kit ontworpen. Built your own robot.

Flooow

Voor organisaties die van leren houden
×