Benieuwd of deze training iets voor jouw school is?

Neem dan met ons contact op door middel van het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken of laat je nummer achter en wij bellen je terug!

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

06-39762929

~|icon_mail~|elegant-themes~|solid

info@onderwijsmetict.nl

Uitleg & Instructie

Iedere dag ontdekken we weer nieuwe en nog betere ICT-toepassingen. Welke kansen liggen er nou echt voor alle technologische vernieuwingen binnen online onderwijs?

Uitleg & Instructie

Iedere dag ontdekken we weer nieuwe en nog betere ICT-toepassingen. Welke kansen liggen er nou echt voor alle technologische vernieuwingen binnen online onderwijs?

Voor wie

Leraar in het PO, VO, SO en/of MBO

Resultaat

Je maakt een online uitleg en het verwerken van lesstof activerend

Datum

Woendag 23 juni,  12:30 – 16:30 uur
Online in Go Meet Pantheon

Kosten

Per training maximaal 10 deelnemers zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Het minimaal aantal deelnemers is 4. De kosten per online training bedragen € 125 per training per persoon, ex btw.

​In deze ‘Inspiratiereis’ neemt Sander van Acht je mee langs allerlei verschillende ICT-toepassingen die je kunt inzetten voor het verzorgen van een uitleg/instructie en het activeren en laten verwerken van de lesstof. Hij laat je zelf ervaren hoe ze jouw onderwijs zowel in kleine als grote mate verder kunnen verbeteren. Dat doet hij door niet alleen concrete voorbeelden uit de praktijk te tonen, maar vooral door je zowel vanuit het leerling- en docent perspectief zelf te laten ervaren wat de impact van al deze technologie kan zijn.

Kortom, een boeiende reis met 100% inspiratie-garantie!​ ​Na afloop ontvangen de docenten een overzicht van alle getoonde toepassingen en een serie digitale uitlegsheets waarmee ze in hun eigen tempo zich de getoonde toepassingen kunnen aanleren. Om zelf mee te kunnen doen en de toepassingen direct te kunnen ervaren is een telefoon, tablet of laptop gewenst.