SCHOOLJAAR 2022 / 2023

 

Of u nu gekozen heeft voor het ecosysteem van Apple, Google of Microsoft. De trainers van Onderwijs met ICT hebben veel ervaring en hebben de nodige opleidingen en trainingen gevolgd om u en uw team verder te helpen met de oplossingen die desbetreffende bedrijven hebben ontwikkeld. Ook combinaties, zoals Google op Apple, zijn ons niet vreemd.

Digitale fitheid

Digitale Fitheid biedt een omgeving waar leraren kunnen werken aan hun digitale fitheid. De nadruk ligt op bewustwording en vaardigheden die nodig zijn om digitaal fit(ter) te worden en te blijven.

Opleiding ICT Leer-kracht

Een ‘ICT Leer-Kracht’ een ambassadeur, hulpbron, inspirator en coach rondom de didactische inzet van technologie. In deze opleiding bieden we alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt.

Inspiratiebar

In een informele setting komt u in aanraking met nieuwe ICT toepassingen die je onderwijs verder verbeteren. Inspiratie zit in kleine dingen...

Alle leerlingen bij de les

Onderwijs in de 21e eeuw vraagt om meer dan lesgeven uit boeken. Denk aan de inzet van ICT en aan nieuwe tools waarmee je de lesstof op een aansprekende manier kunt presenteren.

Formatief werken

Vorm geven aan hybride onderwijs. Wat betekent formatief werken en hoe hou je de lessons learned vast als het gaat om onderwijs met ict.

Leermiddelenbeleid

Het leermiddelenbeleid verbindt de leeractiviteiten van leerlingen op school en thuis met de onderwijskundige visie van de leerkracht en de school.

Opleiding tot OICT-er (PO-VO-MBO)

Wil je zelf het schoolproces koppelen aan ICT middelen en je collega’s hierbij coachen en ondersteunen? Word dan onderwijskundig ICT-er.

Studiedag

Plannen om een studiedag in het schooljaar 2022-2023 te organiseren? Wij hebben intussen veel ervaring met het volledig opzetten en invullen van een goede studiedag.

×