OMICT E~|arrow_triangle-right~|elegant-themes~|outline Het OnderwijsMetICT-event E~|arrow_triangle-right~|elegant-themes~|outline Bezoekers
Event

OnderwijsmetICT.nl

2-3-4 februari 2021

Event

OnderwijsmetICT.nl

2-3-4 februari 2021

Het OnderwijsMetICT-Event is jouw schakel naar kennis, netwerk & aanbod. Alles bij elkaar in één online omgeving. Na een virtueel bezoek aan dit event ben je weer helemaal up-to-date over de ontwikkelingen mbt onderwijs met ICT. Er is een breed aanbod aan workshops en presentaties die je kunt bijwonen. Ook op de expo is er voldoende ruimte om te netwerken.

Jouw online schakel naar Kennis, Netwerk & Aanbod

Het OnderwijsMetICT-Event is jouw schakel naar kennis, netwerk & aanbod. Alles bij elkaar in één online omgeving. Na een virtueel bezoek aan dit event ben je weer helemaal up-to-date over de ontwikkelingen mbt onderwijs met ICT. Er is een breed aanbod aan workshops en presentaties die je kunt bijwonen. Ook op de expo is er voldoende ruimte om te netwerken.

Slim en eigentijds een event bezoeken in een unieke online omgeving.

OnderwijsMetICT Event, jouw online schakel naar Kennis, Netwerk & Aanbod. Uniek, eigentijds, efficiënt & duurzaam.

Het OnderwijsMetICT-event is jouw unieke online schakel naar Kennis, Netwerk & Aanbod. Op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 februari 2021 vindt het 100% online OnderwijsMetICT-Event plaats, voor PO/VO/SO/MBO. Ontmoet collega’s, aanbieders en experts op het gebied van ‘onderwijs met ICT’. Leer meer over Google, Apple, Microsoft, ervaar robotica, VR en AR of Code, informeer je over hybride onderwijs of gepersonaliseerd leren. Wat betekenen de 21e eeuwse vaardigheden voor je team en hoe werk je veilig in de cloud? Meld je aan voor het échte online event en ervaar het met je ‘eigen ogen’. Het OnderwijsMetICT-Event is uniek, eigentijds, efficiënt en duurzaam.

Beknopt

  • Voor wie Directeur, (bovenschools) ICT-er, teamleider, bestuurder, innovatiemedewerker in PO, VO, SO en MBO
  • Uniek In de virtuele 3D-omgeving kun je met behulp van een avatar ‘echt’ de beursvloer op. Efficiënt stands bezoeken, presentaties bijwonen, meedoen aan workshops en andere onderwijscollega’s ontmoeten.
  • Wanneer dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 februari 2021
  • Waar Online, vanuit jouw eigen veilige omgeving
  • Bezoekers max 200 per dag. Registreer je vooraf en claim je online plek. VOL=VOL
  • ProgrammaRuim aanbod in een overzichtelijk programma, zowel plenair als in parallelsessies. Je kunt direct aan de slag met de professionalisering van jouw school.
  • Efficiënt Neem van te voren een kijkje in de online omgeving en maak een lijstje van de stands die je wilt bezoeken. Dankzij de avatar kun je snel van de ene naar de andere kant van de hal lopen, vanuit je eigen stoel. Het vraagt minder tijd van jou en dus ook van de school/ het bestuur.
  • Duurzaam Geen reiskosten, geen reistijd
  • Veilig Geen lastige protocollen of een onveilig gevoel

Uniek, efficiënt en duurzaam

1

Uniek

Deze kans is uniek. Er zijn virtuele stands die je kunt bezoeken. Na een online bezoek ben je volledig op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van onderwijs met ICT.

2

Efficiënt

Dankzij de overzichtelijke online beursvloer met verschillende exposanten is het mogelijk in korte tijd een efficiënt bezoek aan de beurs te brengen. Je kunt direct aan de slag met de professionalisering van jouw school.

3

Duurzaam

Als bezoeker hoef je niet (ver) te reizen; dus geen tijd verloren en geen geld kwijt aan benzine, parkeer- en hotelkosten. Je kunt op je school (of thuis) blijven en bent niet een hele dag weg.

4

Netwerken

Ook online is het mogelijk te netwerken met de andere beursbezoekers. Je ontmoet elkaar op de beursvloer. Kennis delen, lessons learned van de Corona-pauze delen, afspreken? Het kan allemaal op de beursvloer.

Programma

 AuditoriumBoard RoomClassroomExpo
09:00-09:30Start
09:35-09:45GoogleRoboticaNetwerken
09:50-10:00AppleNetwerken
10:05-10:15MicrosoftVR/ARNetwerken
10:20-10:30ICT infrastructuurNetwerken
10:35-10:45Gepersonaliseerd onderwijsCodeNetwerken
10:50-11:00Digitale contentNetwerken
11:05-11:15Implementatie en adviesGoogleNetwerken
11:20-11:30ProfessionaliseringNetwerken
11:35-11:45Interactief onderwijsAppleNetwerken
11:50-12:00RoboticaNetwerken
12:05-12:15VR/ARMicrosoftNetwerken
12:20-12:303D printing en scanningNetwerken
12:35-12:45Hybride onderwijsNetwerken
12:50-13:00Netwerken
13:00-17:00Netwerken
,~|arrow_left-right~|elegant-themes~|outline

Scroll voor meer

Presentatie
Een presentatie van een exposant bijwonen? Neem plaats in de grote boardroom en maak gebruik van de chatfunctie voor direct contact of het aanvragen van informatie.
Workshop
Een workshop wordt gegeven vanuit de classroom. Exposanten sturen vooraf materiaal toe om tijdens de workshop direct mee aan de slag te gaan.
Expo
Op de expo vinden we de beurshal en de verschillende stands, dé ideale plek om te netwerken. Aan ronde tafels kunnen de gesprekken in alle rust plaatsvinden, zowel 1-op-1 als met meerdere personen tegelijk.

Je komt toch ook?

Het OnderwijsMetICT-Event is een unieke en eigentijdse ervaring, een verrijking voor ICT in het onderwijs. Deelname is gratis (!) maar bij een ‘no show’ wordt € 60 incl. BTW per persoon per ingeschreven dag in rekening gebracht. Meld je aan door het invullen van onderstaande velden, daarna volgt automatisch het aanmeldformulier per mail. Per dag is het maximaal aantal bezoekers 200 personen.  Claim je online plek door registratie vooraf. VOL=VOL

Aanmelden voor het event

Heb je nog onbeantwoorde vragen of wil je je aanmelden voor het event?

Neem dan met ons contact op door middel van het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken of laat je nummer achter en wij bellen je terug!

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

06-51479796

~|icon_mail~|elegant-themes~|solid

thierry@onderwijsmetict.nl

Het online OMICT Event is een initiatief van Dieter.nl

OnderwijsMetICT.nl is een netwerkorganisatie die graag een brug wil slaan tussen ICT en Onderwijs.

Wij doen dit door als makelaar in deze markt te gaan staan. We gaan tussen de aanbieder en afnemer in staan. Daarbij wordt de afnemer (een onderwijsinstelling) geholpen bij de vertaling van onderwijsdoelen naar ICT-middelen. Als organisatie adviseren wij de aanbieder zijn product of dienst zo goed mogelijk bij de onderwijskundige behoeften aan te laten sluiten.

© 2021 OnderwijsMetICT.nl
Website door ECDJ