OMICT E~|arrow_triangle-right~|elegant-themes~|outline Het OnderwijsMetICT-event E~|arrow_triangle-right~|elegant-themes~|outline Exposanten
Event

OnderwijsmetICT.nl

2-3-4 februari 2021

Event

OnderwijsmetICT.nl

2-3-4 februari 2021

Wij bieden u in 3 dagdelen tientallen concrete leads. Op voorhand ontvangt u de contactgegevens van uw afspraken. U heeft naast de afspraken een aantal meters op de digitale beursvloer. Er zijn diverse presentatie mogelijkheden.

Jouw online schakel naar Kennis, Netwerk & Aanbod

Wij bieden u in 3 dagdelen tientallen concrete leads. Op voorhand ontvangt u de contactgegevens van uw afspraken. U heeft naast de afspraken een aantal meters op de digitale beursvloer. Er zijn diverse presentatie mogelijkheden.

In gesprek met beslissers, in een unieke online omgeving

Onderwijs met ICT Event is een online event over de impact van technologie op leren. Een unieke nieuwe beleving van een beursbezoek vanuit een online omgeving. Een groot event zoals we dat kenden gaat (voorlopig) niet; toch wil je als exposant je product of dienst laten zien en wil je als bezoeker geïnformeerd worden over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het OMICT Event is het antwoord. 1:1 contact in je eigen virtuele stand en/of een presentatie door een expert in een grote ‘zaal’. Alles kan.

Het OMICT Event is een online platform dat functioneert als een schakel naar kennis, netwerk en aanbod. Het event doet recht aan de rol van OMICT in de markt en de verwachtingen die exposanten daarvan hebben:

  • Goede 1 op 1 gesprekken
  • Presentatie door een expert in een grote ‘zaal’
  • Veilig (geen lastige protocollen of een onveilig gevoel)
  • Een eigen virtuele stand met een heldere bedrijfspresentatie
  • De medewerker van een school hoeft niet (ver) te reizen; dus minder tijd kwijt
  • Ontzorgd, je kan je richten op waar jullie goed in zijn; het onderwijs laten zien hoe je van waarde bent
  • Dit platform biedt oneindige mogelijkheden en samen met partner ENVERSED, zijn wij u graag van dienst.
  • Wij bieden u 3 dagdelen tientallen concrete leads. Op voorhand ontvangt u de contactgegevens van uw afspraken. U heeft naast de afspraken een aantal meters op de digitale beursvloer. Er zijn diverse presentatie mogelijkheden.

Uniek, efficiënt en duurzaam

1

Geen standbouw

De online stand wordt opgebouwd zoals u van ons gewend bent, met duidelijk zichtbaar uw logo en het aanbod van uw diensten. U heeft als exposant daar verder geen omkijken naar.

2

Geen reistijd

Dankzij het online event hoeft u niet naar de beurslocatie te reizen waardoor u meer tijd overhoudt en bovendien reiskosten worden bespaard.

3

Geen hotel overnachting

Ook op hotelovernachtingen inclusief dure en tijdrovende diners worden kosten bespaard.

4

Veilig

Een groot event zoals we dat kenden gaat (voorlopig) niet; toch wil je als exposant je product of dienst laten zien en wil je als bezoeker geïnformeerd. Via het OMICT Event kan dit op een veilige manier zonder lastige protocollen.

5

Kwalitatief klantcontact

Efficiënt aangezien je van de voren weet wie er aan je stand komt voor een persoonlijk gesprek. De bezoeker wordt gematched op basis van profiel en verwachting met uw product en/of dienst.

Programma

 AuditoriumBoard RoomClassroomExpo
09:00-09:30Start
09:35-09:45GoogleRoboticaPers. afspraak
09:50-10:00ApplePers. afspraak
10:05-10:15MicrosoftVR/ARPers. afspraak
10:20-10:30ICT infrastructuurPers. afspraak
10:35-10:45Gepersonaliseerd onderwijsCodePers. afspraak
10:50-11:00Digitale contentPers. afspraak
11:05-11:15Implentatie en adviesGooglePers. afspraak
11:20-11:30ProfessionaliseringPers. afspraak
11:35-11:45Interactief onderwijsApplePers. afspraak
11:50-12:00RoboticaPers. afspraak
12:05-12:15VR/ARMicrosoftPers. afspraak
12:20-12:303D printing en scanningPers. afspraak
12:35-12:45Hybride onderwijsPers. afspraak
12:50-13:00Afsluiting
Presentatie
Het is mogelijk een presentatie te geven over uw product of dienst in de boardroom suite aan ongeveer 20 bezoekers tegelijk. Er zijn grote presentatieschermen en het is mogelijk via een chat de bezoekers te voorzien van bijvoorbeeld een downloadlink voor handouts of naderhand informatie toe te sturen.
Workshop
Een workshop wordt aangeboden vanuit de classroom. Exposanten sturen vooraf materiaal aan de deelnemers waarmee zij tijdens de workshop aan de slag gaan.
Expo
Op de expo vinden we de beurshal en de verschillende stands. Aan ronde tafels vinden de gesprekken plaats, leert men elkaar beter kennen en is er de mogelijkheid om te netwerken. In de exporuimte worden de stands opgebouwd zoals u van ons gewend bent, met overzichtelijk uw logo en het aanbod van uw diensten.

Meedoen?

Wij bieden u 3 dagdelen tientallen concrete leads. Op voorhand ontvangt u de contactgegevens van uw afspraken. U heeft naast de afspraken een aantal meters op de digitale beursvloer. Er zijn diverse presentatiemogelijkheden: parallesessies en workshops.

 

Wat krijg je als exposant?

  • We maken uw online stand conform uw wensen
  • Wij realiseren iedere dag persoonlijke afspraken op basis van de interesse van de bezoeker en uw propositie (matching)

Afhankelijk van de keuze van uw pakket (zie hieronder) krijgt u 4 t/m 8 leads per dag. Met iedere lead krijgt u een afspraak van 10 minuten.

Goud

standformaat 10x10

Ga voor pakket Goud als u de grootste, custom made stand wilt en wilt profiteren van alle mogelijkheden die er zijn. Van video’s en banners,
een presentatieslot opgenomen in het congresprogramma en het verzorgen van een workshop.

Als afnemer van pakket Goud bent u daarnaast officieel partner van OMICT Event en profiteer u van vele voordelen ten opzichte van de andere pakketten.

Aanvullend op dit alles verzorgen wij 8 voor-geslecteerde 1:1 afspraken.

Zilver

standformaat 5x10

Is de stand van pakket Goud te groot voor uw bedrijf? Dan is pakket Zilver een geschikte
keuze. Middels een extra video en banners t.o.v. het pakket Brons bent u verzekerd van genoeg communicatiemiddelen om uw verhaal te vertellen en de beursbezoekers te interesseren voor uw product/ dienst.

Verder krijgt u 6 afspraken en de
mogelijkheid om een presentatie te verzorgen.

Brons

standformaat 5x5

Wilt u graag aanwezig zijn bij het OMICT Event, maar heeft u niet zoveel ruimte nodig om uw
verhaal te vertellen? Dan past dit pakket bij u. De stand biedt genoeg ruimte om uw bedrijf te vermelden, zoals via een videoscherm en een banner.

Daarbij krijgt u 4 op maat
geselecteerde 1:1 afspraken.

Heb je nog onbeantwoorde vragen of wil je je aanmelden voor het event?

Neem dan met ons contact op door middel van het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken of laat je nummer achter en wij bellen je terug!

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

06-51479796

~|icon_mail~|elegant-themes~|solid

thierry@onderwijsmetict.nl

Het online OMICT Event is een initiatief van Dieter.nl

OnderwijsMetICT.nl is een netwerkorganisatie die graag een brug wil slaan tussen ICT en Onderwijs.

Wij doen dit door als makelaar in deze markt te gaan staan. We gaan tussen de aanbieder en afnemer in staan. Daarbij wordt de afnemer (een onderwijsinstelling) geholpen bij de vertaling van onderwijsdoelen naar ICT-middelen. Als organisatie adviseren wij de aanbieder zijn product of dienst zo goed mogelijk bij de onderwijskundige behoeften aan te laten sluiten.

Exposeren of bijdragen?

Neem dan contact op met Thierry Trampe door middel van het contactformulier of een van de onderstaande contactmogelijkheden om de mogelijkheden te bespreken..

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

06-51479796

© 2020 OnderwijsMetICT.nl

Website door ECDJ