OMICT E~|arrow_triangle-right~|elegant-themes~|outline Het OnderwijsMetICT-event E~|arrow_triangle-right~|elegant-themes~|outline Exposanten
Event

OnderwijsmetICT.nl

2-3-4 februari 2021

Event

OnderwijsmetICT.nl

2-3-4 februari 2021

Een eigen beursstand in een online omgeving. Afhankelijk van het gekozen pakket beschik je over een aantal meters en optimale zichtbaarheid op de digitale beursvloer. Er zijn diverse presentatie mogelijkheden. Tevens is er voldoende ruimte voor het geven van een workshop. Dit alles binnen de efficiënte online omgeving.

Jouw online schakel naar Kennis, Netwerk & Aanbod

Wij bieden u in 3 dagdelen vele bezoekers aan uw digitale stand. U beschikt over een aantal meters digitale beursvloer. Er zijn diverse presentatie mogelijkheden.

In gesprek met beslissers, in een unieke online omgeving

Onderwijs met ICT Event is een online event over de impact van technologie op leren. Een unieke nieuwe beleving van een beursbezoek vanuit een online omgeving. Een groot event zoals we dat kenden gaat (voorlopig) niet; toch wil je als exposant je product of dienst laten zien en wil je als bezoeker geïnformeerd worden over de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het OMICT Event is het antwoord. Vele contacten in je eigen virtuele stand en/of een presentatie door een expert in een grote ‘zaal’. Alles kan.

Het OMICT Event is een online platform dat functioneert als een schakel naar kennis, netwerk en aanbod. Het event doet recht aan de rol van OMICT in de markt en de verwachtingen die exposanten daarvan hebben:

 • Goede gesprekken met diegenen die uw aantrekkelijke stand bezoeken
 • Presentatie door een expert in een grote ‘zaal’
 • Veilig (geen lastige protocollen of een onveilig gevoel)
 • Een eigen virtuele stand met een heldere bedrijfspresentatie
 • De medewerker hoeft niet (ver) te reizen; dus minder tijd kwijt
 • Ontzorgt, je kan je richten op waar jullie goed in zijn; het onderwijs laten zien hoe je van waarde bent
 • Dit platform biedt oneindige mogelijkheden en samen met partner ENVERSED, zijn wij u graag van dienst.
 • Wij bieden u 3 dagdelen vele bezoekers aan uw  opvallende stand waar uw een aantal meters op de digitale beursvloer heeft. Er zijn diverse presentatie mogelijkheden.

Uniek, efficiënt en duurzaam

1

Geen standbouw

De online stand wordt opgebouwd zoals u van ons gewend bent, met duidelijk zichtbaar uw logo en het aanbod van uw diensten. U heeft als exposant daar verder geen omkijken naar.

2

Geen reistijd

Dankzij het online event hoeft u niet naar de beurslocatie te reizen waardoor u meer tijd overhoudt en bovendien reiskosten worden bespaard.

3

Geen hotel overnachting

Ook op hotelovernachtingen inclusief dure en tijdrovende diners worden kosten bespaard.

4

Veilig

Een groot event zoals we dat kenden gaat (voorlopig) niet; toch wil je als exposant je product of dienst laten zien en wil je als bezoeker geïnformeerd. Via het OMICT Event kan dit op een veilige manier zonder lastige protocollen.

5

Kwalitatief klantcontact

Efficiënt aangezien je vele gesprekken achter elkaar kunt voeren. Ervaring leert dat de gesprekken online efficiënter verlopen dan op een 'real life' beursvloer.

Programma

 AuditoriumBoard RoomClassroomExpo
09:00-09:30Start
09:35-09:45GoogleRoboticaNetwerken
09:50-10:00AppleNetwerken
10:05-10:15MicrosoftVR/ARNetwerken
10:20-10:30ICT infrastructuurNetwerken
10:35-10:45Gepersonaliseerd onderwijsCodeNetwerken
10:50-11:00Digitale contentNetwerken
11:05-11:15Implementatie en adviesGoogleNetwerken
11:20-11:30ProfessionaliseringNetwerken
11:35-11:45Interactief onderwijsAppleNetwerken
11:50-12:00RoboticaNetwerken
12:05-12:15VR/ARMicrosoftNetwerken
12:20-12:303D printing en scanningNetwerken
12:35-12:45Hybride onderwijsNetwerken
12:50-13:00Netwerken
13:00-17:00Netwerken
Presentatie
Het is mogelijk een presentatie te geven over uw product of dienst in de boardroom suite aan ongeveer 20 bezoekers tegelijk. Er zijn grote presentatieschermen en het is mogelijk via een chat de bezoekers te voorzien van bijvoorbeeld een downloadlink voor handouts of naderhand informatie toe te sturen.
Workshop
Een workshop wordt aangeboden vanuit de classroom. Exposanten sturen vooraf materiaal aan de deelnemers waarmee zij tijdens de workshop aan de slag gaan.
Expo
Op de expo vinden we de beurshal en de verschillende stands. Aan ronde tafels vinden de gesprekken plaats, leert men elkaar beter kennen en is er de mogelijkheid om te netwerken. In de exporuimte worden de stands opgebouwd zoals u van ons gewend bent, met overzichtelijk uw logo en het aanbod van uw diensten.

Meedoen?

Wij bieden u 3 dagdelen vele bezoekers op de online beursvloer. Met een maximaal aantal van 200 bezoekers per dag is er voldoende ruimte om goede gesprekken te voeren en interessante mensen te leren kennen. Naast uw eigen online stand en de digitale beursvloer zijn er diverse presentatie mogelijkheden: parallelsessies en workshops.

 

Wat krijg je als exposant?

 • We maken uw online stand conform uw wensen
 • Er zijn drie verschillende pakketten (brons, zilver en goud)
 • Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheidheden voor presentaties en workshops.

Afhankelijk van de keuze van uw pakket (zie hieronder) bepaalt u zelf de zichtbaarheid en de impact van de stand. 

Goud

standformaat 10x10

Ga voor pakket Goud als u de grootste, custom made stand wilt en wilt profiteren van alle mogelijkheden die er zijn. Van video’s en banners, een presentatieslot opgenomen in het congresprogramma en het verzorgen van een workshop.

Als afnemer van pakket Goud bent u daarnaast officieel partner van OnderwijsMetICT-Event en profiteert u van vele voordelen ten opzichte van de andere pakketten.

Zilver

standformaat 5x10

Is de stand van pakket Goud te groot voor uw bedrijf? Dan is pakket Zilver een geschikte keuze. Middels een extra video en banners t.o.v. het pakket Brons bent u verzekerd van voldoende communicatie-middelen om uw verhaal te vertellen en de beursbezoekers te interesseren voor uw product/ dienst.

Brons

standformaat 5x5

Wilt u graag aanwezig zijn bij het OMICT Event maar heeft u niet zoveel ruimte nodig om uw verhaal te vertellen? Dan past dit pakket bij u. De stand biedt genoeg ruimte om uw bedrijf te vermelden, zoals via een videoscherm en een banner.

Heb je nog onbeantwoorde vragen of wil je je aanmelden voor het event?

Neem dan met ons contact op door middel van het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken of laat je nummer achter en wij bellen je terug!

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

06-51479796

~|icon_mail~|elegant-themes~|solid

thierry@onderwijsmetict.nl

Het online OMICT Event is een initiatief van Dieter.nl

OnderwijsMetICT.nl is een netwerkorganisatie die graag een brug wil slaan tussen ICT en Onderwijs.

Wij doen dit door als makelaar in deze markt te gaan staan. We gaan tussen de aanbieder en afnemer in staan. Daarbij wordt de afnemer (een onderwijsinstelling) geholpen bij de vertaling van onderwijsdoelen naar ICT-middelen. Als organisatie adviseren wij de aanbieder zijn product of dienst zo goed mogelijk bij de onderwijskundige behoeften aan te laten sluiten.

Exposeren of bijdragen?

Neem dan contact op met Thierry Trampe door middel van het contactformulier of een van de onderstaande contactmogelijkheden om de mogelijkheden te bespreken..

~|icon_phone~|elegant-themes~|solid

06-51479796

© 2021 OnderwijsMetICT.nl

Website door ECDJ