• This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ben je benieuwd of deze training iets voor jouw school is?

Neem dan met ons contact op door middel van het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken of laat je nummer achter en wij bellen je terug!

06-39762929

info@onderwijsmetict.nl

Apple in de klas

De workshops zijn geschikt voor het PO en het VO en worden uiteraard altijd vormgegeven in nauw overleg met de trainer. OnderwijsMetICT beschikt over Apple-experts die zelf in het onderwijs werkzaam zijn geweest. Na de begeleiding van onze trainers zullen uw leraren, naast meer kennis, vooral ook meer plezier krijgen in het gebruik van hun iPad of Mac. Dit geldt zowel voor beginners als voor gevorderde gebruikers.

Apple in de klas

De workshops zijn geschikt voor het PO en het VO en worden uiteraard altijd vormgegeven in nauw overleg met de trainer. OnderwijsMetICT beschikt over Apple-experts die zelf in het onderwijs werkzaam zijn geweest. Na de begeleiding van onze trainers zullen uw leraren, naast meer kennis, vooral ook meer plezier krijgen in het gebruik van hun iPad of Mac. Dit geldt zowel voor beginners als voor gevorderde gebruikers.

Voor wie

De workshops zijn geschikt voor het PO en het VO en worden uiteraard altijd vormgegeven in nauw overleg met de trainer.

Resultaat

Na de begeleiding van onze trainers zullen uw leraren, naast meer kennis, vooral ook meer plezier krijgen in het gebruik van hun iPad of Mac.
Dit geldt zowel voor beginners als voor gevorderde gebruikers.

Kort: korte, effectieve inspiratie-werksessies van 1,5 uur. Docenten leren snel de kneepjes kennen middels geleide oefeningen en een deel zelfwerkzaamheid.

Verdiepend: een inspirerende introductie, gevolgd door een verdiepende werksessie. Totale duur: 3 uur (kosteloze uitloopmogelijkheid tot 3,5 uur). Docenten krijgen echt de tijd om aan de slag te gaan en onder begeleiding van een Apple expert. Aanbevolen voor beginners.

OMICT werkt met Apple Professional Learning Specialists, daardoor kan een training mogelijkerwijs worden gedeclareerd bij Apple (maximaal  € 500).

Kosten

Dag (4 korte of 2 verdiepende sessies): € 225 per persoon (exclusief BTW, inclusief reiskosten), minimaal 8 personen. Dagdeel (2 korte of 1 verdiepende sessies): € 175 per persoon (exclusief BTW, inclusief reiskosten), minimaal 8 personen. Training uiteraard ook mogelijk bij u op school, prijs op aanvraag.

Notities maken op de iPad

In deze workshop leer je niet alleen hoe je effectief notities kunt bijhouden en ordenen, maar leer je tevens om met elkaar samen te werken aan je notities en zelfs te notuleren tijdens de vergadering. Ook laten we de mogelijkheden van de Apple Pencil zien. Een actieve, praktische en vooral leuke workshop!

Hoe handig is die iPad eigenlijk? Dé tips en trucs!

In deze workshop ontdek je mogelijkheden van de iPad waarvan je niet wist dat ze bestonden. Daarnaast leer je de iPad combineren met verschillende clouddiensten en leer je de nieuwe manier van omgaan met bestanden binnen de vingerbediening die de iPad biedt.

Samenwerken met G-Suite van Google op de iPad

Hoe werk je effectief met de Google apps op een iPad? Hoe werk je met elkaar samen aan je Google documenten, zoals de notulen van een vergadering, of het verslag van een leerling. Dat kan allemaal op de iPad en leer je tijdens deze workshop.

Tekenen op de iPad voor iedereen

Tekenen op de iPad, zonder dat je hoeft te kunnen tekenen! Maak mooie illustraties voor je lessen met geavanceerde teken- en schildertechieken, zonder dat je de kunst van het tekenen of schilderen goed beheerst!

Word een 'Apple Teacher’

‘Apple Teacher’ is een gratis online onderwijsprogramma van Apple. OnderwijsMetICT biedt een centrale aftrap, bedoeld voor het hele team, die ervoor zorgt dat het belang én de werking van de cursus voor iedereen duidelijk wordt.

De Keynote-app: méér dan alleen presenteren

In deze workshop leer je niet alleen hoe je snel een professionele presentatie op de Mac kunt maken, maar leer je tevens om met geavanceerde animaties je boodschap tot leven te brengen! En wat dacht je ervan om leerlingen een product te laten maken in Keynote?

Iedereen kan programmeren

In de workshop “Iedereen kan programmeren”, ontdek je dat programmeren niet meer is dan logisch nadenken en dat het niet zo moeilijk is als het lijkt. Tevens krijg je ideeën hoe dit waardevol voor leerlingen kan zijn.

iWork op de iPad

In deze workshop leer je prachtige documenten maken met de Apple iWork apps op een iPad. En daarnaast natuurlijk met elkaar samen te werken aan je documenten. En dankzij de iPad kun je er ook gewoon bij tekenen!