Meer resultaten

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TRAININGEN

Op deze pagina vindt u trainingen die uw team en/of uw school verder helpen bij de logische integratie van ICT in het primaire proces. Met andere woorden: Antwoord op de vraag  ‘Hoe kan ICT mij helpen?’ Daarnaast kan Onderwijs met ICT u van dienst bij het volledig of deels opzetten van een gave en inspirerende studiedag. Klik hier om een PDF te downloaden met het volledige aanbod van OMICT

Wij hebben allemaal geleerd dat ‘het leren’ ook online kan. OnderwijsMetICT.nl ook. Hybride onderwijs heeft de toekomst: in een klas én virtueel. OnderwijsMetICT.nl biedt trainingen aan die mogelijk interessant kunnen zijn voor u en een aantal collega’s. Neem contact met ons op voor de online mogelijkheden die wij aanbieden.

Slimmer werken

Slimmer werken met Apple (in het onderwijs)

Wilt u met Apple hard-en software aan de slag in de klas of op school? Wij hebben hier ervaring mee en helpen u graag.

Slimmer werken met Microsoft O365

Werken met O365 spreekt vaak voor zich. Toch is er winst te halen uit handiger werken met standaard programma's als Outlook, Word en Powerpoint. Tijdens deze training bewandel je begaande paden en neem je ook nog wel eens een geitenpaadje!

Slimmer werken met Google Workspace for Education

Op veel scholen wordt gewerkt met Google Workspace for Education. Het Chromebook is in veel rugtassen te vinden. Werken met deze Google-oplossingen geeft veel voordelen. Tijdens deze training leert u slimmer werken met deze leeromgeving en ontdekt u die voordelen.

Alle leerlingen bij de les

Onderwijs in de 21e eeuw vraagt om meer dan lesgeven uit boeken. Denk aan de inzet van ICT en aan nieuwe tools waarmee je de lesstof op een aansprekende manier kunt presenteren.

Digibord – Touchscreen

Als leraar denkt u na over alle hulpmiddelen die worden ingezet om goed onderwijs te verzorgen. Dus ook over uw digibord/touchscreen. Hoe maakt u daar optimaal gebruik van? Dat leert u in deze training.

Mini leergang AI in het Onderwijs

Maak kennis met je nieuwe collega! Transformeer en verrijk uw lespraktijk met Kunstmatige Intelligentie’ en ga slimmer werken met de inzet van Ai

Inspiratie

Digitale fitheid

Digitale Fitheid biedt een omgeving waar leraren kunnen werken aan hun digitale fitheid. De nadruk ligt op bewustwording en vaardigheden die nodig zijn om digitaal fit(ter) te worden en te blijven.

Inspiratiebar

In een informele setting komt u in aanraking met nieuwe ICT toepassingen die je onderwijs verder verbeteren. Inspiratie zit in kleine dingen...

Virtual & Augmented Reality

Virtuele werelden zijn dichterbij dan ooit en bieden waanzinnige kansen voor het onderwijs.

Flipping the classroom

Het omdraaien van de traditionele locaties en momenten waarop uitleg en verwerking plaatsvinden

Blended learning

Bij blender leren gaat het steeds om het combineren van allerlei zaken, zoals technologie, instructiewijzen, leertheoretische uitgangspunten of didactische strategieën. Maar hoe doet u dat? Deze training biedt handvatten om dit goed in te richten.

Mini leergang AI in het Onderwijs

Maak kennis met je nieuwe collega! Transformeer en verrijk uw lespraktijk met Kunstmatige Intelligentie’ en ga slimmer werken met de inzet van Ai

Digitale geletterdheid

Mediawijsheid

Media, we moeten er iets mee in onze lessen. Verrijk je lessen door middel van de inzet van verschillende media.

ICT basisvaardigheden

Dit zijn de vaardigheden die nodig zijn om de werking van computers en netwerken te begrijpen en om de mogelijkheden en beperkingen van digitale technologie te overzien.

Informatievaardigheden

Informatievaardigheden zijn vaardigheden die helpen bij het zoeken, vinden, beoordelen en verwerken van informatie, zowel offline als online.

Computational Thinking

Online lesgeven en digitaal leren is een wereld op zich. Hiervoor is het handig als je de technologie de baas bent.

Digi-talent

OnderwijsMetICT.nl biedt ‘Digi-talent’ aan: 4 lesblokken die een ervaren trainer c.q. bevoegd leraar geeft aan uw leerlingen.

Verdieping

Verdieping met Apple (in het onderwijs)

Deze training is een verdieping op de 'slimmer werken' training. We gaan een stap verder. Bent u op de hoogte van de basis, dan is deze training voor u.

Verdieping met Google Workspace for Education

Deze training is een verdieping op de 'slimmer werken' training. We gaan een stap verder. Bent u op de hoogte van de basis, dan is deze training voor u.

Verdieping met Microsoft 365

Deze training is een verdieping op de 'slimmer werken' training. We gaan een stap verder. Bent u op de hoogte van de basis, dan is deze training voor u.

De 11

Kinderen zelfstandig en succesvol laten deelnemen in deze maatschappij van de toekomst. Dat kan met de 21st Century Skills. Wat zijn ze, wat betekent het voor u als het het van de leerlingen verwacht?

Gamification van onderwijs

Welke ‘game-mechanics’ zijn er en welk effect hebben ze op onze motivatie en participatie. Leer hoe je ze in kunt zetten voor je eigen onderwijs, om ook daar leerlingen nog beter uit te dagen.

Verdieping Virtual & Augmented Reality

Deze training is een verdieping op de 'inspiratietraining'. We gaan een stap verder. Bent u op de hoogte van de basis, dan is deze training voor u.

×