OPLEIDING

Met meer dan 15 jaar ervaring helpen wij onderwijsinstellingen met het opleiden van professionals. Werken aan een Digitaal Fit team tot een post-HBO-leergang om de ICT-ers / innovatoren binnen de school of bestuur op te leiden tot OICT-ers. 

Digitale fitheid

Digitale Fitheid biedt een omgeving waar leraren kunnen werken aan hun digitale fitheid. De nadruk ligt op bewustwording en vaardigheden die nodig zijn om digitaal fit(ter) te worden en te blijven.

Opleiding ICT Leer-kracht

Een ‘ICT Leer-Kracht’ een ambassadeur, hulpbron, inspirator en coach rondom de didactische inzet van technologie. In deze opleiding bieden we alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt.

Opleiding tot OICT-er (PO-VO-MBO)

Wil je zelf het schoolproces koppelen aan ICT middelen en je collega’s hierbij coachen en ondersteunen? Word dan onderwijskundig ICT-er.

Opleiding tot OICT-er (VO)

Wil je zelf het schoolproces koppelen aan ICT middelen en je collega’s hierbij coachen en ondersteunen? Word dan onderwijskundig ICT-er

Team studiedag Digitale Fitheid

Als leraren bewust tijd en aandacht steken in hun digitale fitheid, kunnen zij met digitaal werkgereedschap in minder tijd met minder energie meer werk gedaan krijgen.

×