• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben je benieuwd of deze training iets voor jouw school is?

Neem dan met ons contact op door middel van het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken of laat je nummer achter en wij bellen je terug!

06-39762929

info@onderwijsmetict.nl

ICT basisvaardigheden

Dit zijn de vaardigheden die nodig zijn om de werking van computers en netwerken te begrijpen en om de mogelijkheden en beperkingen van digitale technologie te overzien.

ICT basisvaardigheden

Dit zijn de vaardigheden die nodig zijn om de werking van computers en netwerken te begrijpen en om de mogelijkheden en beperkingen van digitale technologie te overzien.

Voor wie

Leraren werkzaam in het basis- en voortgezet onderwijs die in korte tijd handiger met ICT willen worden. En tevens willen ervaren welke consequenties dat gemakt op hun vak heeft.

Resultaat

Na deze training zijn de deelnemers op de hoogte van de meerwaarde en gemak van ICT middelen. Tevens krijgen ze handvatten mee hoe deze toepassingen hun eigen onderwijs kan verbeteren.

Kosten

€ 745 per dagdeel (exclusief BTW, inclusief reiskosten). Minimaal 6, maximaal 16 deelnemers. Locatie nader te bepalen. Training uiteraard ook mogelijk bij u op school, prijs op aanvraag.

Dead by powerpoint

Na deze workshop kan je een goede presentatie maken. Je kan na deze workshop een weloverwogen keuze maken uit verschillende presentatie tools en daadwerkelijk de presentatie inzetten als interactief en mediarijk hulpmiddel.

Sneltoetsen maken het makkelijker

Na deze workshop kan je met behulp van sneltoetsen efficiënter werken met je device (geschikt voor laptops en tablets). Ook gaan we aan de slag om zelf sneltoetsen en handige koppelingen op je device te maken.

High in the sky

De Cloud. Wat is het? Waarom is het handig? Waar moet je op letten (the cloud is just someone else’s computer). Hoe kan je slim samenwerken?

Vertel je bewegende verhaal

Na deze workshop kan zelf een video maken. Wij leren het belang van goed geluid, compositie en veelzeggende beelden. We gaan aan de slag met een greenscreen. Je creëert je eigen content en je leert hoe je met je leerlingen hiermee je lessen mediawijzer en mediarijker kan maken.

×