• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben je benieuwd of deze training iets voor jouw school is?

Neem dan met ons contact op door middel van het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken of laat je nummer achter en wij bellen je terug!

06-39762929

info@onderwijsmetict.nl

Medialab

Met VR en AR aan de slag, 3D printen, robots programmeren en een drone de omgeving laten verkennen. In uw school een plek waar ICT op een dominante manier het onderwijs raakt: een medialab, een lokaal of klas voor de toekomst.

Medialab

Met VR en AR aan de slag, 3D printen, robots programmeren en een drone de omgeving laten verkennen. In uw school een plek waar ICT op een dominante manier het onderwijs raakt: een medialab, een lokaal of klas voor de toekomst.

Voor wie

Een lokaal waar ‘digitale geletterdheid’ centraal staat en waar een koppeling is gelegd met (bijna) alle vakken. Steeds meer scholen gingen u voor. Bent u ook zover? Wij helpen u graag met ontwerp, inichting, training en gebruik.

Resultaat

In zowel het PO als het VO hebben wij verschillende projecten ondersteund. Van advies tot inrichting.

Kosten

Op aanvraag. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om met u te praten over de wensen, mogelijkheden en toekomstige ontwikkelingen.

3D

Op 3D gebied gebeurt er veel. Van 3D printen tot het maken van 3D opnames met een camera. Op dit gebied hebben wij veel ervaring.

Robots

Je kan er in het onderwijs niet meer omheen. De robot. Wat kan je ermee? Kan je ze zelf maken of kan je ze ‘alleen’ programmeren? Met onze partners kunnen we op dit vlak veel voor u betekenen. 

Drone

Mag je met een Drone binnenvliegen? Kan je zelf een Drone 3 printen? Wat kan je met wiskunde of geschiedenis met een Drone? Allemaal gave vragen waar wij wel raad mee weten!

VR en AR

Geweldige ervaringen die je ‘gewoon’ in je lokaal kan meegeven. Van kartonnetjes met een smartphone erin tot volledige ‘stand-alone’ brillen. Alles is te organiseren. Even uitproberen? Kan ook! 2e vraag die na (onderwijskundige) ervaring altijd wordt gesteld: kan je ook zelf content maken? Jazeker! Helpen we u mee!

Eigen inhoud

Heeft u op school al veel ICT-middelen? Hoe mooi is het als er eigen content op beschikbaar is! Wij helpen u graag met een ‘vliegende start’. Hoe maak je op jullie platform eigen inhoud? Hoe past het in jullie huidige aanpak (methode)?
Videoproducties en het arrangeren van content. Wij helpen u graag.

Architectuur

Een eigen Klas voor de Toekomst of Medialab vraagt herinrichting. Soms van een volledige vleugel. Dat is meer dan wat stoelen en tafels aan de kant zetten en een robot en een printer neerzetten. Een leeromgeving vraagt aandacht. Met onze ervaring kunnen wij die u geven.

Techniek

Net als een eigen LEGO-lokaal -of LAB kan je ook met ons in zee als het gaat om techniek c.q. maakonderwijs. 

LEGO

Met LEGO kun je alles maken. Een volledig ingericht lokaal met LEGO-middelen. Heerlijk voor de leerlingen, super voor de leraar. 
Misschien niet meteen een heel lokaal, maar zeker een LEGO-Lab, dat verdient iedere school!

×